Hefpark

Hefpark
 

Studio Bas Sala is een van de initiatiefnemers van het Hefpark. Na een inventarisatie van behoeften,kansen en overige omgevingsfactoren is een ontwerp gemaakt voor het gehele park met meubilair. We hebben samen met bewoners gewerkt aan de ontwikkeling en uitvoering. Het ontwerp bestaat uit een fysieke component en een programmatische in de vorm van activiteiten. Het plein met zitjes zijn in het najaar van 2013 gerealiseerd. In 2014 is de bmx dirttrack aangelegd samen met paden en landschappelijke elemeneten zoals heuvels.  Een populair deel van het park is de tuin waar buurtbewoners zelf hun groente kunnen verbouwen. Hier bestaat inmiddels een wachtlijst voor. In 2015 en 2016 wordt aan een kinderspeelplaats gewerkt. de komende jaren zal het terrein van gedaante verwisselen door nieuwe elementen toe te voegen en de programmering op de behoeften van de buurt aan te passen. Naast buurtbewoners wordt er samengewerkt met een bont gezelschap van professionals uit de buurt.

1/10
1/9

© 2019 by Studio Bas Sala