top of page

Innovators

Studio Bas Sala is een interdisciplinair ontwerpbureau in Rotterdam. We ontwerpen en realiseren innovatieve projecten in de publieke ruimte, producten en interieurs. Interactiviteit en ontwerpend onderzoek spelen een belangrijke rol in ons werk.

 

Onze ontwerpen nodigen uit om te zitten, spelen, denken, niets doen en roepen veelal een glimlach op. Interdisciplinaire samenwerking (met professionals en niet-professionals) en kwalitatief hoogwaardige producten spelen een centrale rol in ons werk. Veel van onze projecten zelf geïnitieerd en niet alleen gericht op de fysieke vormgeving, maar ook van de manier waarop ze worden gebruikt en hoe ze een andere dan een financiële meerwaarde kunnen hebben.

 

Projecten die de Studio heeft geïnitieerd zijn onder andere het Hefpark te Rotterdam, een adaptief community park en de herontwikkeling van het Gele Gebouw in het Zomerhofkwartier te Rotterdam. Een gebouw waarin makers, doeners en bedenkers rond het thema stad samenwerken.

 

Bas Sala is initiator en designcoördinator van het Mtic-design knowledge exchange program. Een kennis uitwisselingsprogramma rond productontwerp waarbij Nederlandse ontwerpers samen met Latijns Amerikaanse ontwerpers producten ontwerpen en de opgedane kennis in het co-creatie proces delen.

 

Voorheen was Bas Sala docent en hoofd van de afdeling Interieurarchitectuur van de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. 

Hannah Filius: Junior Designer

Mara Versteegen: Junior designer/engineer

Jan Melis: Senior designer - Projectleider

Tina Siehoff: Senior designer- Projectleider

Lieke van der Meer - Junior designer - researcher

Bas Sala
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter

Algemene voorwaarden Studio Bas Sala

KVK: rotterdam 24348398

bottom of page